Hibás objektum

HIVATALOS

  Bemutatkozás

Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy egy különleges szolgáltatásra hívjam fel figyelmét.

Napjainkban azt tapasztaljuk ha rendezvényre, eseményre keresünk szolgáltatókat több tucat weboldalon keresztül válogatjuk ki a programhoz szükséges technológiát, fellépőket, termeket, esetleg rendezvényszervező cégeket.

Létrehoztunk egy olyan webportált, amely családi, ünnepi, állami, önkormányzati, vállalati, rendezvényekhez kötődő szolgáltatókat egyesíti és jeleníti meg országosan megyékre és térségekre lebontva.

Fő filozófiánk, hogy rendelkeznünk kell egy olyan online adatbázissal ahol a szolgáltatókat legyen egyedi, profi, amatőr, exclusív, városi vagy vidéki egységes szerkezetben foglalva megtaláljuk.

A portál megalkotása abból a célból jött létre, hogy előnyös helyzetbe juttassuk azokat az előadóművészeket, rendezvénytermeket, szolgáltatókat, fellépőket akik eddig önállóan vagy külső segítséggel próbáltak meg megrendeléseket szerezni részben marketing tevékenység nélkül próbáltak meg megjelenni, vagy nincs lehetőségük idejük arra, hogy saját weboldalt működtessenek, marketing tevékenységet végezzenek, megrendeléseket szerezzenek.

Az oldal működtetése egyszerű és felhasználóbarát, és mindamellett, hogy a szolgáltatásait az oldalon megjeleníti, plusz és extra szolgáltatásokat is tud Önnek biztosítani. A folyamatosan növekvő látogatószámnak köszönhetően ( mára már több száz naponta ) akkor is Önre találhatnak a potenciális ügyfelek, ha nem is Önt keresték, ezáltal növelve megrendelései számát. 

 

Baráti Üdvözlettel:

RendezvényPlusz csapata.